Home Новини сучасних технологій Новий потужний та бюджетний смартфон від Xiaomi в 2022 році

Новий потужний та бюджетний смартфон від Xiaomi в 2022 році

0
Новий потужний та бюджетний смартфон від Xiaomi

Xiaomi постійно випускає новинки і на цей раз вийшов смартфон Redmi Note 10S, який відноситься до бюджетної категорії, але одночасно є дуже потужним на якісним. З усіма його перевагами пропонуємо ознайомитись нижче в статті.

Розпочнемо характеристики нового пристрою із начинки, адже це одне з найголовнішого при виборі будь-якої техніки. Новинка від Xiaomi отримала процесор Mediatek Helio G9 з частотою до 2,05 ГГц. Оперативну пам'ять можна обрати або на 6, або на 8 Гб. Вбудованого місця є 64 Гб або ж 128 Гб. Для тих, кому такий обсяг недостатній, можна придбати картку пам'яті на 512 Гб, але не більше.

Цікаво: Новий особливий корпус у смартфоні Xiaomi 13

Зовнішній вигляд смартфона доволі стильний та оригінальний. Новинка представлена в трьох кольорах: сірий онікс, біла галька, синій океан. Дисплей AMOLED великого розміру із високою роздільною здатністю. На екрані знизу є невелика рамка, а зверху овальне місце під фронтальну камеру. Задня панель оснащена камерами та спалахами. Сканер для відбитків пальців знаходиться збоку.

Камер у смартфоні аж чотири. Основна на 64 Мп ширококутна, додаткова на 8 Мп надширококутна і інші дві на 2 та 2 Мп. Фронтальна камера має 13 Мп робить чудові якісні знімки із роздільною здатністю 4290*2800, а відео знімає зі швидкістю 30 кадрів в секунду.

Далі поговоримо про акумулятор. Він досить потужний, має ємність 5000 мАг. Батарея повністю відновлює заряд за 1 годину і 10 хв. Це хороший результат. В комплекті з пристрооєм йде блок живлення потужністю 33 Вт та захисний чохол, що є хорошим бонусом при покупці.

Отож, як бачите новий бюджетний смартфон від Xiaomi зібрав в собі безліч чудових характеристик за доступну ціну. Великий дисплей, якісна камера, стереодинаміки, достатній обсяг пам'яті та потужна батарея із процесором - все що потрібно людині для комфортного користування смартфоном.

Не забудьте підписатися на нашого Головного Редактора в Instagram, або ж на нашу офіційну сторінку в Facebook, канал в Telegram та в Twitter. Також стежте за нами в Google News.

NO COMMENTS

Exit mobile version