Home Новини сучасних технологій Новий смартфон Realme V5 отримає підтримку 5G

Новий смартфон Realme V5 отримає підтримку 5G

1

Як вже відомо, Realme готується до релізу нових смартфонів під назвою V. Також відомо,що першим телефоном з цієї лінійки стане Realme V5 і дата анонсу вже також назначена — 27 липня (тобто завтра).
Сьогодні ж з’явилася дещо нова інформація, як стосується характеристик цього смартфона. Як повідомляється, новий смартфон Realme V5 отримає підтримку 5G і буде працювати на чіпсеті MediaTek Dimensity 720 5G.

Новий смартфон Realme V5 отримає підтримку 5G

Також повідомляється, що він отримає 6,5-дюймовий екран з роздільною здатністю 1080 x 2400 та отвір під фронтальну камеру на 16MP, яка буде розміщена в лівому верхньому куті. Окрім цього, він укомплектований квадрокамерою: 48MP + 8MP + 2MP + 2MP.

Відомо, що він буде продаватися в декількох варіаціях: 6 ГБ ОЗУ + 128 ГБ і 8 ГБ ОЗУ + 128 ГБ. Також буде декілька варіантів кольорів: сріблястий, синій та “світло світанку”.

Живитися смартфон буде від акумулятора на 4900мАг. Ну і з додаткових функцій можна відмітити сканер відбитків пальців, який розмістився на бічній стороні смартфона.
Очікується, що вартість Realme V5 не буде перевищувати 200 доларів, а офіційні продажі розпочнуться 3 серпня.

Рекомендуємо: Realme Представить Смартфон X3 Pro На Виставці IFA Berlin.

Не забудьте підписатися на нашого Головного Редактора в Instagram, або ж на нашу офіційну сторінку в Facebook, канал в Telegram та в Twitter. Також стежте за нами в Google News.

1 COMMENT

Exit mobile version