Home Новини сучасних технологій Sabrent представили SSD на рекордні 4ТБ

Sabrent представили SSD на рекордні 4ТБ

0

Компанія Sabrent, яка займається виробництвом комплектуючих до ПК, випустила чергову новинку. Як повідомляється, Sabrent представили SSD на рекордні 4ТБ.

Sabrent представили SSD на рекордні 4ТБ

Твердотілий накопичувач отримав назву Rocket Q4 з рекордним об’ємом пам’яті на 4ТБ інтерфейсом PCIe 4.0. Згідно даних, отриманих від Sabrent, накопичувач отримав швидкість зчитування до 4900 МБ/с та швидкість запису до 3500 МБ/с. Також накопичувач підтримує функції керування енерговикористання APST, ASPM и L1.2 та команди SMART и TRIM. Також в ньому реалізовані алгоритми розподілу зносу, керування дефектними блоками та надлишкове резервування.

Також варто відмітити, що показники швидкості (які ми описували вище) можна отримати тільки в тому випадку, якщо накопичувач встановлений в слот PCIe Gen 4. Якщо встановити в слот PCIe 3.0, то максимальна швидкість буде складати тільки 3300 МБ/с.

Придбати накопичувач можна як з радіатором охолодження, так і без. З радіатором, ціна складе 770 доларів, а без — 750 ддоларів.

Рекомендуємо: Компанія Acer Представила Новий Ігровий Ноутбук.

Джерело: wccftech

Не забудьте підписатися на нашого Головного Редактора в Instagram, або ж на нашу офіційну сторінку в Facebook, канал в Telegram та в Twitter. Також стежте за нами в Google News.

NO COMMENTS

Exit mobile version