Home Новини сучасних технологій Новий смартфон Samsung отримав сертифікацію

Новий смартфон Samsung отримав сертифікацію

1

Samsung ще не оголосив інформації про свій смартфон Galaxy M31s, проте цей новий смартфон Samsung отримав сертифікацію. Щодо неї, то це сертифікація від японського сайту “TUV Rheinland Japan Ltd.”. Сертифікація має посилання “EB-BM317ABY”, з якої і видно, що M317 це Galaxy M31. Дата сертифікації – 17 червня.

Нагадуємо: TÜV Rheinland сертифікували Realme X3 Pro.

Новий смартфон Samsung отримав сертифікацію

Щодо майбутніх технічних характеристик смартфона, то є інформація що це буде:

– Акумулятор на 6000 мА/год;
– Швидка зарядка на 22.5 Вт;
– Чотири камери;
– Оперативна пам’ять 6 ГБ;
– Мікросхема – Samsung Exynos 9611 (процесор з 4 ядрами Gortex-A73 з тактовою частотою 2,3 ГГц та 4 ядрами Gortex-A53 з частотою 1,7ГГц);
– підтримка 5G- з’єднання відсутня.

Є ймовірність, що Galaxy M31s буде оновленою версією Galaxy M31. Також телефон пройшов тести Geekbench, і отримав, 347 балів за одноядерним тестом та 1256 балів за багатоядерним. Сьогодні, офіційної інформації від Samsung ще не надійшло, отож будемо очікувати більш достовірну інформацію від неї.

Рекомендуємо: Samsung Galaxy M51 з’явився на Geekbench.

Не забудьте підписатися на нашого Головного Редактора в Instagram, або ж на нашу офіційну сторінку в Facebook, канал в Telegram та в Twitter. Також стежте за нами в Google News.

1 COMMENT

  1. у меня М-30S ужасный смартфон..очень плохо..ну крайне очень плохо пишет разговоры..по сравнению с предыдущим самсунгом – отстой полный..камера 48мпик..на самом деле реально хуже чем СОНИ 16мпикс..мыло..экран тупой ..запись видео без паузы..не знаю кому такие модернизации надо…единственный плюс -аккумулятор..это даже два ++…проверяйте на запись..иногда это очень очень надо..крайне необходимая вещь тем кто активный работает и в движении..

Exit mobile version