Home Новини сучасних технологій Realme представили патент геймпада для смартфонів

Realme представили патент геймпада для смартфонів

0

Нещодавно ми повідомляли, що Realme готує до релізу свій новий смартфон з лінійки Realme X50, а сьогодні Realme представили патент геймпада для смартфонів. Інформацією про патент поділився користувач the_tech_guy в своєму акаунті Twitter.

Як видно із зображень, він отримає стандартну хрестовину D-PAD, стік та декілька кнопок. З патентних зображень також видно, що геймпад буде випускатися в чотирьох кольорах: Чорний, Синій, Червоний та Жовтий. Також знизу геймпада видно ремінець, який дозволить краще фіксувати геймпад в руці.

До мінусів можна віднести те, що панель управління розміщена на одній стороні (лівій), а не на двох (як в Nintendo) і велика ймовірність, що це може викликати певний дискомфорт під час гри в шутери.
За чутками, цей геймпад буде доповненням до майбутнього ігрового смартфона, який Realme планують презентувати цього року. Також він повинен скласти конкуренцію таким смартфонам як Lenovo Legion, Nubia RedMagic та Asus ROG Phone 3.

Також новий геймпад від Realme надзвичайно сильно схожий на геймпад Oppo C1.

Realme представили патент геймпада для смартфонів
Геймпад Oppo C1

Рекомендуємо: Перший смарт-годинник від Realme.

P.S. На Вашу думку, геймпад буде практичним у використанні чи ні?

Джерело: Twitter

Не забудьте підписатися на нашого Головного Редактора в Instagram, або ж на нашу офіційну сторінку в Facebook, канал в Telegram та в Twitter. Також стежте за нами в Google News.

NO COMMENTS

Exit mobile version