Реклама

Новий смартфон серії Huawei Nova 12i отримав сертифікацію NBTC

Останні Новини

Компанія Huawei готує до глобального запуску розширену серію смартфонів Nova 12. Дана серія вийшла на ринок Китаю минулого року та включає в себе 4 моделі, а саме Huawei Nova 12, Huawei Nova 12 Pro, Huawei Nova 12 Ultra, Huawei Nova 12 Lite edition. Зараз же нова модель Nova 12i отримала сертифікат NBTC та була помічена на глобальному форумі сертифікації GCF. Номер моделі смартфон отримав CTR-L81.

Точна дата запуску невідома на даний момент, проте можемо говорити про ряд технічних характеристик. А саме, смартфон отримає 6,7-дюймовий OLED-дисплей з роздільною здатністю FHD+. Частота оновлення 120 Гц. В дисплеї вбудований датчик відбитків пальців. Працюватиме смартфон на процесорі Snapdragon 778G 4G із двома варіантами пам’яті – 256 Гб та 512 Гб. ОС – HarmonyOS 4. Акумулятор ємністю 4500 мАг з підтримкою швидкої зарядки потужністю 66 Вт.

Камери, найімовірніше, будуть на 50 Мп основна та 60 Мп фронтальна. Додаткові камери – це 8-мегапіксельна надширококутна та макрокамера.

Не забудьте підписатися на нашого Головного Редактора в Instagram, або ж на нашу офіційну сторінку в Facebook, канал в Telegram та в Twitter. Також стежте за нами в Google News.

ITech News

Новини Партнерів
Реклама

Випадкові Записи

Для чого створений GetApps на смартфонах Xiaomi та що з ним робити?

Коли людина купує телефон, то часом навіть і не дивиться, які програми там вже встановлені та що взагалі на...
Реклама

Буде Цікаво

- Advertisement -