Реклама

Новим смартфонам Pixel оновлено функцію селфі

Останні Новини

Сьогодні стало відомо, що новим смартфонам Pixel оновлено функцію селфі. А саме, тепер функція ретушування обличчя буде вимкнена за замовчуванням. Щодо телефонів, то дана функція буде працювати починаючи з Pixel 5, Pixel 4a та Pixel 4a 5G.

Повернемось до деталей цієї функції. До сьогоднішнього оголошення, згадана функція ретушування обличчя існувала за замовчуванням як Natural / Subtle, але все-одно очищала деякі плями та виправляла  зморшки на обличчі.

Причиною такої невеликої зміни стало те, що згідно із дослідженнями, проведеними Google, використання даного фільтру за замовчування, тобто певним чином фільтру краси, може призвести до негативного впливу на психічне благополуччя користувача. Тобто, користувачі не бачать реальних фоток, відповідно встановлюють для себе певний стандарт краси.

Очікується дане оновлення програми Camera з наступним пакетом безпеки на початку листопада цього року.

Джерело: blog.google

Рекомендуємо: Серія iPhone 13 включатиме в себе чотири смартфони.

Не забудьте підписатися на нашого Головного Редактора в Instagram, або ж на нашу офіційну сторінку в Facebook, канал в Telegram та в Twitter. Також стежте за нами в Google News.

Новини Партнерів
Реклама

Випадкові Записи

Galaxy Watch 3 з’явився у промо-відео

Протягом кількох останніх місяців, ми отримували багато інформації про майбутній смарт-годинник Samsung. Тепер, поки ми очікуємо запуску новинок компанії,...
Реклама

Буде Цікаво

- Advertisement -