Реклама

Розкрито повні характеристики Pixel 4a 5G ще до запуску

Останні Новини

Поки ми очікуємо запуск смартфона Pixel 4a 5G, який відбудеться 30 вересня, WinFuture розкриває специфікації майбутнього смартфона Google. А саме, сьогодні, розкрито повні характеристики Pixel 4a 5G ще до запуску.

Смартфон Pixel 4a 5G отримує 6,2-дюймовий FHD + (2340 x 1080 пікселів) HDR OLED-дисплей з 413 ppi, частотою оновлення 60 Гц та захистом Corning Gorilla 3. Працюватиме телефон на чіпесті Snapdragon 765G від Qualcomm з 6 Гб оперативної пам’яті LPDDR4 та 128 Гб внутрішньої пам’яті. Операційна система тут буде Android 11.

Задня панель смартфона отримує подвійну камеру із 12,2-мегапіксельним основним датчиком OIS та 16-мегапіксельним вторинним датчиком з ультраширококутним об'єктивом 107 °. Там же ж, розмістився датчик відбитків пальців. Фронтальна камера тут 8-мегапіксельна. З додаткових функцій, Pixel 4a 5G буде оснащений єдиним слотом для нано-SIM-карт, e-SIM, 5G, WiFi 5, Bluetooth 5.0, NFC, GNSS (GPS, GLONASS, Galileo, QZSS, BeiDou), USB-тип -C 3.1 (Gen 1).

Pixel 4a 5G поставлятиметься з чіпом безпеки Titan M та такими датчиками як датчик навколишнього освітлення, наближенння, мерехтіння та інших. Отримує телефон також 3,5-мм роз’єм для навушників. Обладнаний смартфон буде акумулятором на 4885 мАг з підтримкою швидкої зарядки потужністю 18 Вт. Бездротова зарядка підтримуватись не буде. Вага пристрою складе 168 грам, а розміри - 153,9 x 74,0 x 8,2 мм. Тобто він досить товстий.

Джерело: winfuture

Рекомендуємо: Оголошені Найменші Зарядні Пристрої GaN У Світі.

Не забудьте підписатися на нашого Головного Редактора в Instagram, або ж на нашу офіційну сторінку в Facebook, канал в Telegram та в Twitter. Також стежте за нами в Google News.

Новини Партнерів
Реклама

Випадкові Записи

Як використовувати контролер PS5 на ПК з дротовим підключенням

Якщо вам вдалося придбати консоль PS5 , але ви також маєте ігровий ПК, вам може бути цікаво, чи можете ви використовувати...
Реклама

Буде Цікаво

- Advertisement -