Home Новини сучасних технологій Інсайдери розкрили вартість базової версії смартфона Honor V40

Інсайдери розкрили вартість базової версії смартфона Honor V40

0

Бренд Honor готується представити свій перший флагман в якості незалежної компанії. Інсайдери, як і сам виробник, злили в мережу вже майже всю інформацію про HONOR V40, включаючи рендери, характеристики камери і акумулятора пристрою. Нарешті, інсайдери розкрили вартість базової версії смартфона Honor V40.

Інсайдери розкрили вартість базової версії смартфона Honor V40

На просторах інтернету засвітилася накладна на доставку оптової партії смартфонів HONOR V40 зі згадуванням базової моделі серії. Відповідно до джерела, очікувана ціна гаджета складе не менше $ 617. Чи йде мова про рекомендованою роздрібною вартості, інсайдери не уточнюють.

За наявною інформацією, новинка буде побудована на базі восьмиядерною мобільної платформи MediaTek Dimensity 1000+ і отримає 6,72-дюймовий OLED-дисплей з частотою оновлення 120 Гц і дискретизацией сенсора 300 Гц.

З чуток, акумулятор смартфона буде підтримувати технологію швидкої зарядки потужністю 66 Вт і бездротові станції на 50 Вт. Офіційна ціна майбутніх новинок виробником поки не оголошена.

Не забудьте підписатися на нашого Головного Редактора в Instagram, або ж на нашу офіційну сторінку в Facebook, канал в Telegram та в Twitter. Також стежте за нами в Google News.

NO COMMENTS

Exit mobile version