Home Новини сучасних технологій Представлено ​​розумні двері за $ 3000 для домашніх тварин

Представлено ​​розумні двері за $ 3000 для домашніх тварин

0

Виробником розумних гаражних воріт Chaimberlain було представлено ​​розумні двері за $ 3000 для домашніх тварин – myQ Pet Portal. Це високотехнологічний отвір у вхідних дверях для домашніх тварин, що відкриває доступ всередину тільки при наявності цифрового ідентифікатора.

Представлено ​​розумні двері за $ 3000 для домашніх тварин

Багато власників домашніх вихованців встановлюють в приватних будинках спеціальну вхідні двері з отвором. Це дозволяє тваринам виходити на вулицю, коли їм захочеться. Однак в таких випадках ніхто не застрахований від проникнення єнотів і інших непроханих гостей. Розробка Pet Portal готова вирішити ці проблеми, пропонуючи установку розумної системи з автоматичним запірним механізмом.

Ціна таких дверей становить значні $ 3000, що чимало з огляду на необхідність зробити дірку у вхідних дверях, а також найняти фахівця для установки механізму. Пристрій оснащений двосторонньої 1080р-камерою з аудіозв’язок і системою безпеки, яка виключає потрапляння в будинок сторонніх. Двері сумісна з голосовим помічником «Google Асистент», що дозволяє інтегрувати її з системою розумного будинку.

Виробник заявляє, що Pet Portal підійде собакам від 4,5 до 41 кг. У комплекті з дверима йде спеціальний датчик на нашийник. Коли вихованець підходить до «порталу», власник отримує повідомлення на смартфон і може через фірмовий додаток відкрити дверцята. У програмі також можна зв'язатися з псом або включити звуковий сигнал, щоб було простіше його відшукати.

Якщо покупець вирішить замовити комплект зі скловолокна, то йому доведеться заплатити $ 3699. А ось алюмінієві двері з каркасом з дерева обійдуться і зовсім в $ 4499. Все необхідне для установки є в комплекті. Продажі стартують навесні 2021 року.

Не забудьте підписатися на нашого Головного Редактора в Instagram, або ж на нашу офіційну сторінку в Facebook, канал в Telegram та в Twitter. Також стежте за нами в Google News.

NO COMMENTS

Exit mobile version