Реклама

Очікувана серія Xiaomi 12T буде доступна у жовтні

Останні Новини

Очікувана серія Xiaomi 12T буде доступна у жовтні разом із Redmi Pad та справді бездротовими навушниками Redmi Buds 4 Pro. Нагадаємо, що раніше поширювалась інформація про їх вихід у вересні, але сьогодні ми очікуємо їх саме у жовтні. Точної дати запуску поки немає, але запуск очікується одразу на світовому ринку.

Що нам відомо про серію смартфонів Xiaomi 12T? Згідно інформації, яка надходить від інсайдерів, Xiaomi 12T Pro надійде із 6,67-дюймовим екраном з матрицею OLED та роздільною здатністю 1,5K. Частота оновлення повинна бути 144 Гц. Працюватиме смартфон на процесорі Snapdragon 8 Plus Gen 1. Оперативна пам’ять буде в конфігурації 8 Гб / 12 Гб, а вбудована - 128 Гб / 256 Гб. Смартфон Xiaomi 12T повинен бути обладнаний чіпсетом Dimensity 8100 Ultra, 8 Гб оперативної пам’яті та двома варіантами вбудованої – 128 Гб або 256 Гб. Акумулятор у Pro-версії очікується ємністю 5000 мАг із підтримкою швидкої зарядки потужністю 120 Вт.

Не забудьте підписатися на нашого Головного Редактора в Instagram, або ж на нашу офіційну сторінку в Facebook, канал в Telegram та в Twitter. Також стежте за нами в Google News.

ITech News

Новини Партнерів
Реклама

Випадкові Записи

Oppo опублікували якісне зображення розумного годинника Oppo Watch RX

Сьогодні Oppo опублікували якісне зображення розумного годинника Oppo Watch RX, який має круглий циферблат на відміну від перших прямокутних...
Реклама

Буде Цікаво

- Advertisement -