Home Новини сучасних технологій Офіційно представлена перша гра для PlayStation 5

Офіційно представлена перша гра для PlayStation 5

0
Офіційно представлена перша гра для PlayStation 5

Інформація про одну з перших ігор для нового покоління PlayStation 5 надійшла від офіційного джерела PlayStation. Отож, що собою являє офіційно представлена перша гра для PlayStation 5.

Голова команди розробників також підтвердив інформацію про нову гру, і це буде симулятор Dirt 5. Працювати гра буде з частотою в 120 кадрів в секунду, що надасть вам справді чудовий ігровий досвід. Також вона зможе повністю використовувати можливості консолі Xbox Series X.

Що ще цікавого, так це те, що нова гра може працювати в 4К при 60 кадрах в секунду, а при пониженій здатності – при 120 кадрах в секунду. Окрім цього, якщо ви придбаєте гру на консолі восьмого покоління Xbox Series X, точно так само зможете і грати не купуючи повторно на консолях сьомого покоління Xbox One, Xbox One S і Xbox One X.

У продажі консоль з’явиться 9 жовтня, а зараз можна оформити попереднє замовлення. Нам залишається лише чекати, коли ми зможемо її випробувати.

Рекомендуємо: З’явилися Зображення Sony PlayStation 5 В Чорному Варіанті.

Не забудьте підписатися на нашого Головного Редактора в Instagram, або ж на нашу офіційну сторінку в Facebook, канал в Telegram та в Twitter. Також стежте за нами в Google News.

NO COMMENTS

Exit mobile version