Home Новини сучасних технологій Оголошено нові навушники TWS від Mobvoi

Оголошено нові навушники TWS від Mobvoi

0

На платформі Indiegogo оголошено нові навушники Earbuds Gesture TWS від компанії Mobvoi. Ціна на навушники для тих, хто візьме участь у фінансуванні становить 67 дол. Надалі, Mobvoi Earbuds Gesture TWS продаватимуться за 120 дол.

Mobvoi Earbuds Gesture поєднують в собі чорну матову та глянцеву обробку. Наконечники виконані із силікону та забезпечують пасивне шумопоглинання. Особливістю даних навушників є можливість керування жестами голови. Це означає, що хитаючи головою в різні боки, ви зможете приймати або відхиляти виклики. Ну і звісно, присутня тут можливість сенсорного керування.

Оголошено нові навушники TWS від Mobvoi

Отримали бутони ємність акумулятора 90 мАг. Кейс для зарядки обладнаний акумулятором на 600 мАг. Працюватимуть навушники близько 10 годин та додатково 50 годин з кейсом. Також, навушники отримали рейтинг захисту від води та пилу IPX5.

Рекомендуємо: Xiaomi Запускає Настільний Комп’ютер Ningmei.

Не забудьте підписатися на нашого Головного Редактора в Instagram, або ж на нашу офіційну сторінку в Facebook, канал в Telegram та в Twitter. Також стежте за нами в Google News.

NO COMMENTS

Exit mobile version