Home Новини сучасних технологій Umidigi запустив справді міцний смартфон Bison

Umidigi запустив справді міцний смартфон Bison

0

Umidigi запустив свій новий, справді міцний смартфон – Umidigi Bison. Окрім міцної конструкції, телефон отримав захист від води та пилу IP68 та IP69K. Дані сертифікати гарантують водостійкість Umidigi Bison до 1,5 метра води протягом 30 хвилин. Також телефон пройшов тести на високу температури води 800 та високий тиск пари в 100 бар.

Umidigi запустив справді міцний смартфон Bison

Щодо характеристик, то смартфон Umidigi Bison отримує 6,3-дюймоивй FHD + дисплей із захистом Corning Gorilla. Працює телефон на процесорі MediaTek Helio P60 з 6 Гб оперативної пам’яті та 128 Гб вбудованої. Фронтальна камера отримала датчик 24 Мп. На задній панелі розташована камера з датчиками 48 Мп + 16 Мп + 5 Мп + 5 Мп. Акумулятор отримує ємність 5000 мАг.

З додаткових функцій, Umidigi Bison отримує сканер відбитків пальців, гіроскоп, барометр, акселерометр, датчик близькості, датчик навколишнього світла та електронний компас. Щодо ціни, то вона поки не розголошувалась. Очікується, що вона буде нижче 250 дол.

Рекомендуємо: Xiaomi Запускає Настільний Комп’ютер Ningmei.

Не забудьте підписатися на нашого Головного Редактора в Instagram, або ж на нашу офіційну сторінку в Facebook, канал в Telegram та в Twitter. Також стежте за нами в Google News.

NO COMMENTS

Exit mobile version