Home Новини сучасних технологій Окуляри Apple Glass отримають лінзи, які адаптуються до освітлення

Окуляри Apple Glass отримають лінзи, які адаптуються до освітлення

0
Окуляри Apple Glass отримають лінзи, які адаптуються до освітлення

Згідно з повідомленням PhoneArena, компанія Apple подала нову патентну заявку в Бюро по патентах і товарних знаків США. Патент називається «Система відображення з локалізованими оптичними настройками», також в описі йдеться про «локальних оптичних налаштуваннях». Якщо коротко, то окуляри Apple Glass отримають лінзи, які адаптуються до освітлення. Тепер детальніше.

Джерело пише, що патент відноситься до розумних окулярів Apple, які будуть поставлятися зі спеціальними лінзами. Вони будуть автоматично налаштовуватися в залежності від навколишнього освітлення. У патенті йдеться, що «система регульованих лінз може динамічно налаштовуватися для відповідності різним користувачам і / або різним робочим ситуацій. Регульовані модулятори світла можуть використовуватися для вибіркового затемнення частин поля зору користувача ».

"Носяча на голові система відображення використовується для відображення комп'ютерно-генерованого контенту, який перекриває реальні об'єкти. Яскравість реальних об'єктів може бути вибірково знижена для поліпшення видимості комп'ютерного контенту. Зокрема, можна використовувати регульований модулятор світла з просторовою адресацією для створення темної області. Яскравий об'єкт реального світу перекривається створеним комп'ютером контентом в верхньому правому куті поля зору користувача."
Витяг з опису патенту

Тобто вид об'єкта і його яскравість регулюються відповідно до яскравості реального світу, причому налаштування для кожної лінзи можуть бути індивідуальними.

Не забудьте підписатися на нашого Головного Редактора в Instagram, або ж на нашу офіційну сторінку в Facebook, канал в Telegram та в Twitter. Також стежте за нами в Google News.

Exit mobile version