Home Новини сучасних технологій OnePlus представила новий смартфон, який може змінювати колір

OnePlus представила новий смартфон, який може змінювати колір

0

OnePlus представила новий смартфон, який може змінювати колір – OnePlus 8T Concept. Він був створений на базі OnePlus 8T, щоб продемонструвати деякі технології, над якими працює компанія OnePlus.

OnePlus 8T Concept має плівку під заднім склом, яка може змінювати свій колір. Плівка містить оксид металу і може змінювати свій колір залежно від поданого напруги за рахунок зміни валентного стану іонів металу. Колір може плавно змінюватися від сріблястого до темно-синього і назад. Візерунок на задній панелі імітує форму терас з гарячими джерелами Памуккале в Туреччині.

OnePlus представила новий смартфон, який може змінювати колір

Ще одна відмінність цього телефону від стандартного OnePlus 8T полягає в тому, що він оснащений радарною системою міліметрового діапазону (mmWave), яка може передавати і приймати електромагнітні хвилі. Це дозволяє радіолокаційній системі сприймати, відображати, знаходити і відстежувати об’єкти з точністю до міліметра в будь-яких умовах освітлення.

OnePlus заявляє, що задня панель, яка змінює колір, може використовувати в якості системи сповіщення. Радар mmWave, вбудований під системою задньої камери, можна використовувати для виявлення жестів рук. Ви можете, наприклад, приймати або відхиляти виклики, проводячи рукою над пристроєм. OnePlus також створила додаток для моніторингу дихання, яке використовує радар mmWave для відстеження руху вашої грудей і може розраховувати частоту вашого дихання.

Смарфон OnePlus 8T Concept був створений командою OnePlus Gaudi, яка на початку року показала OnePlus Concept One. Цей смартфон не призначений для продажу, він лише показує, над чим працює компанія.

Не забудьте підписатися на нашого Головного Редактора в Instagram, або ж на нашу офіційну сторінку в Facebook, канал в Telegram та в Twitter. Також стежте за нами в Google News.

Exit mobile version