Home Новини сучасних технологій ViewSonic забезпечує підтримку QHD для консолей наступного покоління

ViewSonic забезпечує підтримку QHD для консолей наступного покоління

0
ViewSonic забезпечує підтримку QHD для консолей наступного покоління

Компанія ViewSonic забезпечує підтримку QHD для консолей наступного покоління. ViewSonic провідний світовий постачальник візуальних рішень, сьогодні анонсував рішення візуального дисплея для підтримки консольних геймерів. 

З недавнім запуском консолі PS5 та відсутністю підтримки вихідного сигналу з роздільною здатністю 1440p серед геймерів виникла гостра потреба. За словами Sony, користувачі не зможуть вивести власний сигнал 1440p, ставлячи початковий фокус на 4K телевізійних геймерів. Для гібридних (ПК / консолі) геймерів з моніторами QHD це призводить до зменшення масштабу до 1080p без життєздатного рішення, щоб випробувати ігровий процес із високою роздільною здатністю, сумісний з їхнім поточним обладнанням.

Для того, щоб надати минулим і теперішнім геймерам найкращий досвід, ViewSonic оптимізував кілька ігрових моніторів QHD, щоб без особливих зусиль підтримувати сигнали 4K, одночасно автоматично зменшуючи масштаб до роздільної здатності QHD. Це забезпечує геймерам найкращий досвід, не потребуючи активації проблемних режимів або складного програмного забезпечення.

Список ігрових моніторів ViewSonic

  • Elite XG270QC
  • Elite XG270Q
  • VX2768-2KPC-mhd
  • VX3268-2KPC-mhd
  • VX2768-2KP-mhd
  • XG2705-2K (найближчим часом)

ViewSonic прагне надавати постійну підтримку геймерам у всьому світі, будучи на передовій швидко розвиваються ігрових технологій.

Не забудьте підписатися на нашого Головного Редактора в Instagram, або ж на нашу офіційну сторінку в Facebook, канал в Telegram та в Twitter. Також стежте за нами в Google News.

Exit mobile version