Home Новини сучасних технологій Смартфон OnePlus Nord SE виявиться не таким, як очікувалося

Смартфон OnePlus Nord SE виявиться не таким, як очікувалося

0
Смартфон OnePlus Nord SE виявиться не таким, як очікувалося

Раніше в 2020 році ми чули чутки, що OnePlus Nord SE вже на шляху – очікувалося, що це буде бюджетна версія OnePlus Nord з використанням тієї ж норми імен, що і iPhone SE , Xiaomi Mi 9 SE та ін. Однак, смартфон OnePlus Nord SE виявиться не таким, як очікувалося.

Згідно з інформацією, наданою PhoneArena , OnePlus Nord SE – це спеціальне видання Nord, створене у співпраці з дизайнером Джошуа Відесом. Очевидно, телефон буде таким же, як оригінальний Nord, за винятком спеціальних шпалер та переробленої задньої панелі.

Ця інформація ще не підтверджена OnePlus – про існування Nord SE компанія взагалі не згадувала – але зараз ми менш впевнені, що побачимо бюджетну версію оригінального пристрою.

Невтішні зміни

Хоча OnePlus Nord N10 5G та Nord N100 були запущені через кілька місяців після оригінального Nord, деякі шанувальники телефонів сподівалися на бюджетну версію цього оригіналу, яка ближче до його ДНК.

Згідно з цим новим витоком, цього містичного телефону не повинно бути, принаймні поки що. Однак телефон Nord у 2021 році міг заповнити цю порожнечу.

Ми можемо побачити багато телефонів OnePlus Nord у 2021 році - це нова лінія OnePlus, випущена в середині 2020 року, і ми вже бачили кілька пристроїв в асортименті, тому, якщо OnePlus продовжує їх запускати з такою швидкістю, їх має бути набагато більше на шляху.

Тож, хоча Nord SE, можливо, не є тим, на що сподівалися багато, можливо OnePlus Nord 2 буде.

Не забудьте підписатися на нашого Головного Редактора в Instagram, або ж на нашу офіційну сторінку в Facebook, канал в Telegram та в Twitter. Також стежте за нами в Google News.

Exit mobile version