Home Новини сучасних технологій Очікується запуск нового смартфону OnePlus Nord N10

Очікується запуск нового смартфону OnePlus Nord N10

0
Очікується запуск нового смартфону OnePlus Nord N10

Якщо вірити чуткам, очікується запуск нового смартфону OnePlus Nord N10 уже в жовтні. Сьогодні, в обліковому записі oneplus.nord, було розміщено тизерне зображення із підписом #ComingSoon. Так, як даний пост розміщений на вище згаданій сторінці, а не в основному обліковому записі  OnePlus, то ми очікуємо на появу новинки з серії Nord.

Про смартфон OnePlus Nord N10 уже з’являлись деякі чутки. Очікується, що працюватиме новинка на процесорі від Qualcomm Snapdragon 690. Оперативна пам’ять, ймовірно, складе 6 Гб, а вбудована – 128 Гб. Щодо екрану, то очікується, що Nord N10 отримає діагональ на рівні 6,49 дюйма, а сам екран буде FHz + 90 Гц.

Є й припущення щодо камер. Основна камера очікується з датчиком на 64 Мп та трьома додатковими на 8 Мп + 2 Мп + 2 Мп. Також, очікується ціна на пристрій у розмірі близько 400 дол.

Рекомендуємо: Segway представив електромопед eMoped C80.

Не забудьте підписатися на нашого Головного Редактора в Instagram, або ж на нашу офіційну сторінку в Facebook, канал в Telegram та в Twitter. Також стежте за нами в Google News.

NO COMMENTS

Exit mobile version