Home Новини сучасних технологій Segway представив електромопед eMoped C80

Segway представив електромопед eMoped C80

0

У грудні минулого року компанія Segway-Ninebot представила свою першу серію електричних велосипедів, яка отримала назву Ninebot C-series і складається вона з моделей C40, C60 і C80. Сьогодні Segway представив електромопед eMoped C80, який отримав максимальну швидкістю 32 км / год та автономність роботи 85 км. Цей мопед представлено на Indiegogo, а його ціна розпочинається з 1899 доларів.

Segway представив електромопед eMoped C80

Segway eMoped C80 – це електромопед, який буде доступний у двох привабливих кольорах. Корпус виготовлений із пластику, але, як кажуть, він міцний і не драпається. eMoped C80 також використовує метод розблокування Ninebot AirLock + NFC, що означає, що його можна розблокувати за допомогою смартфона з підтримкою NFC або карти NFC. Замок інтегрований безпосередньо в заднє колесо.

Крім того, C80 також має спрощений пульт управління приладами. На лівій та правій стороні керма є світлове кільце з трьома різними кольоровими датчиками;жовтий, червоний та зелений, що вказує на різний стан мопеда. Коли мопед перебуває в режимі очікування, кільце блимає жовтим. Під час руху він світиться зеленим кольором, а червоний показує, що eMoped має несправність. У середині також є приладова панель, яка показує швидкість та заряд акумулятора.

Крім того, спрощено кнопки керування на кермі. Ліва сторона – кнопка управління звуковим сигналом, а права – кнопка запуску / фіксованого круїзу / кришки акумулятора.

Безпека та Автономність

З точки зору безпеки, весь мопед важить менше 50 кг і має централізований двоступеневий амортизатор. Для гальмування Segway eMoped C80 використовує систему передніх дискових гальм, а задня має барабанну конструкцію. Він також оснащений водостійкістю IPX7.

Нещодавно сконструйований літій-іонний акумулятор потужністю 1152 Вт · год може за один заряд доставити вас у далеку подорож на відстань до 85 км. Знімний акумулятор також можна швидко вийняти, так як його вага становить 6 кг. Також він оснащений автоматичним круїзом, який можна активувати простим натисканням багатофункціональної кнопки, розташованої на правій стороні мопеда, та вибору бажаної швидкості.

Рекомендуємо: Amazfit ZenBuds — Навушники Для Покращення Сну.

Не забудьте підписатися на нашого Головного Редактора в Instagram, або ж на нашу офіційну сторінку в Facebook, канал в Telegram та в Twitter. Також стежте за нами в Google News.

NO COMMENTS

Exit mobile version