Home Новини сучасних технологій Amazfit ZenBuds — навушники для покращення сну

Amazfit ZenBuds — навушники для покращення сну

0
Amazfit ZenBuds — навушники для покращення сну

Всі ми користуємося навушниками для прослуховування музики, перегляду фільмів та іншого, але ніхто з нас не використовує навушники для сну. Тоді знайомтеся, Amazfit ZenBuds — навушники для покращення сну.

Раніше, на початку року, компанія Huami оголосила про збір коштів для виробництва надзвичайних та незвичних навушників. На початок компанії їм потребувалося 20 000 дол, станом на сьогодні, вони зібрали 250 тис. Виходячи з цього, можна зробити висновок, що Huami йдуть в правильному напрямку і їхня новинка повинна користуватися попитом. Доречі, компанія ще буде тривати 30 днів, тому Huami зберуть достатньо коштів.

Як ми писали вище, навушники Amazfit ZenBuds повинні покращити якість сну. Планується, що вони отримають хороший рівень шумоізоляції, але це ще не все. Також Huami повідомляють, що в навушниках буде грати різноманітна заспокійлива музика, в особливості природні звуки: шелест листя, звук дощу, дзюрчання гірських річок і все, що добре заспокоює.

Як повідомляють в Huami, заспокійлива музика буде програватися на протязі 3-х годин (по замовчуванню), але також присутнє персональне налаштування.
Також до навушників буде додаток, який буде вчити як правильно дихати, щоб максимально заспокоїтися та “відпустити” зайві думки. Звичайно ж, навушники отримали будильник та ще один цікавий режим Pomodoro Timer. В такому режимі музика буде виключатися через кожні 25 хв, та буде активовувати режим шумопоглинання, щоб дати відпочити від посторонніх звуків. В такому режимі, шумопоглинання активується терміном на 5 хв.
Автономність роботи навушників складає 12 год, чого цілком достатньо для нормально сну (7-9 год), а з футляром отримуємо 56 год автономності.

Попередньо, реліз запланований на вересень. Стандартна версія навушників буде коштувати 69 дол, а варіанти з додатковими аксесуарами - 149 доларів.

Рекомендуємо: Huami будуть випускати маски із змінним фільтром N95.

Не забудьте підписатися на нашого Головного Редактора в Instagram, або ж на нашу офіційну сторінку в Facebook, канал в Telegram та в Twitter. Також стежте за нами в Google News.

NO COMMENTS

Exit mobile version