Home Новини сучасних технологій Apple iPhone 12 не отримає дисплей на 120Гц

Apple iPhone 12 не отримає дисплей на 120Гц

0
Apple iPhone 12 не отримає дисплей на 120Гц

Останнім часом ходить багато чуток навколо майбутнього смартфона iPhone 12 і основна з них полягала в тому, що смартфон отримає дисплей з частотою оновлення 120Гц. Сьогодні з’явилася інформація, в якій йдеться, що Apple iPhone 12 не отримає дисплей на 120Гц.
Такою інформацією поділився засновник дослідницької компанії Display Supply Chain Consultants та DisplaySearch – Ross Young. Віповідну новину він опублікував в своєму аккаунті Твіттер.

Він заявляє, що на даний момент, ні один із джерел інформації, не може підтвердити існування такого дисплея в iPhone 12 (та інших його версіях). Одночасно з цим, він не назвав на який дисплей всім варто очікувати. Якщо це дійсно правда, а Ross Young вважається надійним джерелом, то максимум що може отримати новий iPhone, це дисплей з частотою оновлення 90Гц. Якщо ж дисплей отримає менше 90Гц, то очікувати на його великі продажі та рейтинги не варто.
Крім iPhone 12, він надав інформацію стосовно майбутніх смартфонів, які варто очікувати в 2021 році. За його словами, дисплей з частотою 120Гц варто очікувати на наступний рік, тобто з релізом iPhone 13.

Рекомендуємо: Apple розробляє смартфон iPhone 13.

Джерело: Twitter

Не забудьте підписатися на нашого Головного Редактора в Instagram, або ж на нашу офіційну сторінку в Facebook, канал в Telegram та в Twitter. Також стежте за нами в Google News.

NO COMMENTS

Exit mobile version