Home Новини сучасних технологій OnePlus готують до релізу смартфон Nord SE

OnePlus готують до релізу смартфон Nord SE

0

OnePlus готують до релізу смартфон Nord SE. Він вийде вже досить скоро.

Компанія OnePlus щосили працює над смартфонами наступного року. Ми вже писали про те, що у флагманської лінійки на цей раз виявиться не дві, а три моделі, але як мінімум одна новинка буде і в серії пристроїв середнього рівня. Це буде OnePlus Nord SE, що фігурує також під кодовим ім’ям Ebba.

OnePlus готують до релізу смартфон Nord SE

Як пише джерело, смартфон отримає екран AMOLED – при тому, що нинішні моделі Nord N10 5G і N100 оснащуються матрицями IPS. Також новинку приписана акумуляторна батарея ємністю 4500 мА · год з підтримкою швидкої зарядки Warp Charge 65 – потужністю 65 Вт. Ще не так багато моделей середнього рівня можуть похвалитися такою швидкою зарядкою. По суті, в пристрої будуть встановлені дві акумуляторні батареї ємністю 2250 мА · год, а на їх повну зарядку буде йти не більше 40 хвилин.

Прем'єра Nord SE очікується в першому кварталі наступного року, тобто вже досить скоро. Ймовірно, новинка вийде ще до анонса OnePlus 9 в березні. Смартфон точно буде продаватися в Європі і Індії, але не в США.

Не забудьте підписатися на нашого Головного Редактора в Instagram, або ж на нашу офіційну сторінку в Facebook, канал в Telegram та в Twitter. Також стежте за нами в Google News.

NO COMMENTS

Exit mobile version