Home Новини сучасних технологій OnePlus Buds TWS виходять на ринок

OnePlus Buds TWS виходять на ринок

0

Відбувся запуск нових бездротових навушників від OnePlus у Китаї. А отже, OnePlus Buds TWS виходять на ринок за ціною 71 дол. Придбати навушники на ринку Китаю можна уже від завтра, тобто з 1 серпня.

OnePlus Buds TWS оснащені 13,4 мм динамічними драйверами та мають підтримку Dolby Atmos, а також Dirac Audio Tuner. Отримали навушники рейтинг захисту IPX4 для захисту від води та пилу. Шумопоглинання тут немає, проте є скасування навколишнього шуму при дзвінках. Керування навушниками здійснюється за допомогою сенсорного керування, тобто торкаючись навушника є можливість пропускати треки, ставити на паузу чи викликати голосового помічника.

OnePlus Buds TWS виходять на ринок

Для підключення навушники OnePlus використовують Bluetooth 5.0. Час роботи від одного заряду буде становити 7 год та додатково 23 години від зарядного кейсу. Доступні OnePlus Buds у трьох кольорах — чорному, білому та синьому.

Тепер очікуємо вихід OnePlus Buds TWS на глобальний ринок, що б детальніше ознайомитись з ними.

Рекомендуємо: Новий Патент Apple Визначає Навушники Нового Покоління.

Не забудьте підписатися на нашого Головного Редактора в Instagram, або ж на нашу офіційну сторінку в Facebook, канал в Telegram та в Twitter. Також стежте за нами в Google News.

NO COMMENTS

Exit mobile version