Home Новини сучасних технологій Новий патент Apple визначає навушники нового покоління

Новий патент Apple визначає навушники нового покоління

0

Навушники Apple AirPods користуються неабиякою популярністю. Тепер, з’явився новий патент Apple, який визначає навушники нового покоління. А саме, очікується розробка нової версії AirPods із звуком кісткової провідності.

І так, кісткова провідність полягає в передачі звуку до внутрішнього вуха через кістку черепа. Така система дозволить користувачам чути відтворювальний вміст не блокуючи вушний канал.

Новий патент Apple визначає навушники нового покоління

Також варто відмітити і про недоліки такої технології, а саме це її робота на високих частотах. Кісткова провідність ефективна на рівнях нище 4000 ГГц, а наш слух коливається в межах 20-20000 ГГц. Відповідно тут якість може погіршуватись.

В своєму патенті, Apple планує вирішити дану проблему через подання високих частот повітрям, тоді як низькі і середні будуть передаватись за допомогою компресора через кісткову провідність.

Також, не можна не відмітити, що загалом патентів подається дуже багато, та чи буде даний патент реалізований говорити ще рано.

Джерело: appleinsider

Рекомендуємо: Розкриті Нові Особливості Apple Glass.

Не забудьте підписатися на нашого Головного Редактора в Instagram, або ж на нашу офіційну сторінку в Facebook, канал в Telegram та в Twitter. Також стежте за нами в Google News.

NO COMMENTS

Exit mobile version