Home Новини сучасних технологій OnePlus працює з Google над поліпшенням Wear OS

OnePlus працює з Google над поліпшенням Wear OS

0
OnePlus працює з Google над поліпшенням Wear OS

Піт Лау (Pete Lau), генеральний директор китайського виробника смартфонів OnePlus, підтвердив, що OnePlus працює з Google над поліпшенням Wear OS і розповів про співпрацю з пошуковим гігантом.

Інженери OnePlus безпосередньо працюють з Google, компанії об’єднали зусилля, щоб поліпшити систему і то, як вона взаємодіє зі смартфонами і телевізорами на базі Android. Це поліпшення підвищить взаємодію між різними платформами.

"У Wear OS безумовно є, над чим працювати. Ми працюємо з Google, щоб поліпшити взаємодію між екосистемою Wear OS, Android TV та смартфонами Android. Це дуже позитивно оцінили в Google, однак поки що я не можу розкрити подробиці." Піт Лау

Пізніше OnePlus опублікувала коментар з приводу слів Піта Лау. На даний момент не підтверджено, що майбутні розумні годинники компанії працюють під управлінням Wear OS. Компанія лише підтверджує, що OnePlus одночасно працює над розумними годинниками і допомагає Google поліпшити Wear OS.

Не забудьте підписатися на нашого Головного Редактора в Instagram, або ж на нашу офіційну сторінку в Facebook, канал в Telegram та в Twitter. Також стежте за нами в Google News.

Exit mobile version