Home Новини сучасних технологій Samsung планує випустити декілька бюджетних 5G смартфонів в 2021 році

Samsung планує випустити декілька бюджетних 5G смартфонів в 2021 році

0

Цього року Samsung випустив дуже мало телефонів 5G середнього класу, навіть якщо китайські аналоги заповнюють сегмент багатьма опціями. Однак південнокорейський гігант змінить це в 2021 році. Згідно з новими повідомленнями, компанія Samsung планує випустити декілька бюджетних 5G смартфонів в 2021 році.

Зараз відомо, що готують до релізу смартфони Galaxy A32 , Galaxy A52 та Galaxy A72 з підключенням 5G; кажуть, що всі ці моделі також зберігають 3,5-мм аудіороз’єм.

Samsung Galaxy A32 нещодавно з'явився в сертифікації FCC . Звіти свідчать, що вартість телефону може становити близько 370 доларів, що робить його найдешевшим 5G-телефоном від Samsung. Кажуть, що телефон має 6,5-дюймовий дисплей, потрійні камери ззаду, датчик відбитків пальців на дисплеї та підтримку швидкої зарядки 15 Вт. Ймовірно, ОС Android 11 завантажиться нестандартно.

Samsung планує випустити декілька бюджетних 5G смартфонів в 2021 році

Аналогічним чином розробляється Samsung Galaxy A52, ціна якого зафіксована на рівні 455 доларів; Останнім часом візуалізації витоків показала весь дизайн майбутнього смартфона в повній славі.

Samsung Galaxy A72 5G - ще одна пропозиція 5G від бренду. Рендери телефону нещодавно потрапили в Інтернет , демонструючи весь дизайн у повній красі. Кажуть, що на задній панелі є чотирикамери в прямокутному модулі, центральний виріз для отвору для селфі-камери і, ймовірно, датчик відбитків пальців на дисплеї для безпеки.

Поширені припущення, що він може мати 6,7-дюймовий дисплей, ймовірно, панель AMOLED. Samsung Galaxy A72 5G може дебютувати десь у 2021 році. Звіти свідчать, що Samsung випустить доступний 5G-телефон із декількома камерами в січні 2021 року з метою подолання розриву ринку, залишеного Huawei через санкції США. Але на даний момент подробиць щодо телефону небагато.

Не забудьте підписатися на нашого Головного Редактора в Instagram, або ж на нашу офіційну сторінку в Facebook, канал в Telegram та в Twitter. Також стежте за нами в Google News.

Exit mobile version