Реклама

Оновлення Telegram приносить цікаві функції

Останні Новини

Оновлення месенджера Telegram приносить цікаві функції та покращення роботи з ним як для користувачів Android, так і для iOS. Новинки стосуються найперше реакцій, які користувачі можуть залишати у чатах. Зокрема, для користувачів із преміум підпискою тепер доступна «безкінечна кількість реакцій», які вони можуть залишати на повідомлення. Тобто, вони зможуть залишати реакції на вибрані повідомлення за допомогою трьох емоджі. Нагадаємо, що Telegram розширив та продовжує додавати нові набори емоджі, що доступні для усіх користувачів незалежно від підписки.

Також для користувачів із Premium додана можливість встановлювати власний емоджі чи уже наявний у месенджері як статус до свого профіля в Телеграм. Ще оновлення торкнулись посилань на ім’я користувачів, які тепер зазначаються в новому форматі - username.t.me.

Щодо інших оновлень, то користувачі смартфонами на Android можуть контролювати завантаження файлів, тобто змінювати їх порядок. Також з’являються нові анімації інтерфейсу. Для користувачів iOS стає доступна нова сторінка налаштування, на якій присутні нові анімовані зображення. Вхід можна від тепер здійснювати або через Apple , або через Google.

Не забудьте підписатися на нашого Головного Редактора в Instagram, або ж на нашу офіційну сторінку в Facebook, канал в Telegram та в Twitter. Також стежте за нами в Google News.

ITech News

Новини Партнерів
Реклама

Випадкові Записи

Відомо, як на Android під’єднати навушники Apple AirPods

Вважається, що AirPods, AirPods Pro і AirPods Max - не є аксесуарами, які використовуються тільки для продукції Apple. Вони...
Реклама

Буде Цікаво

- Advertisement -