Реклама

Що робити, щоб Телеграм не заповнював пам’ять смартфона

Останні Новини

Є тут ті, хто не користується месенджером Телеграм? Думаємо, що таких дійсно дуже мало. Більшість користувачів уже перейшли на цей спосіб спілкування і не дарма. Телеграм замінив не лише більшість інших месенджерів, але й браузери та соц мережі. Тут можна знайти магазини, групи, канали з новинами і багато іншого. Тільки от є одна проблема. В Телеграм дуже багато медіафайлів, які зберігаються в пам’яті телефону і забирають таке дорогоцінне вільне місце. Через це пам’ять постійно доводиться чистити. Ми вирішили поділитись одним дієвим способом, який позбавить користувачів від цієї проблеми.

Цікаво: Відомо, чим месенджер WhatsApp кращий за Telegram

Розповімо спочатку детальніше в чому проблема. Месенджер автоматично зберігає усі файли, а це не завжди зручно. Візьмемо для прикладу канал з новинами. Адмін публікує туди усе, що відбувається в країні та світі, але не все це буде цікаво читачу. Людина обирає лише той контент, який їй дійсно потрібен. Натомість файли зберігаються усі. Можете уявити скільки це вільного місця? Особливо, якщо в групі багато відео.

Щоб вирішити цю проблему, потрібно просто вимкнути функцію автозавантаження. Ось детальна інструкція:·Відкрийте месенджер Телеграм.

  • Натисніть на «Налаштування».
  • Знайдіть розділ «Дані та пам’ять».
  • Заберіть галочки біля трьох пунктів («Через Wi-Fi», «Через мобільні дані», «У роумінгу»).

Цікаво: Оновлення Telegram приносить цікаві функції

Після виконання цих дій контент, який будуть надсилати друзі та той, що знаходиться в пабліках, більше не буде автоматично завантажуватись на пристрій.

Як в такому випадку переглядати потрібно фото та відео? Достатньо просто натиснути на файл і він завантажиться. Це насправді дуже зручно. Користувач матиме змогу зберігати та дивитись лише те, що дійсно зацікавило не витрачаючи вільного місця на пристрої. До речі, вимкнення автозавантаження береже ще й трафік. А це важливо, якщо використовуються мобільні дані, а не домашній інтернет.

Цікаво: Відомий тільки номер телефону – як визначити місцезнаходження пристрою, або встановити особу власника.

Новини Партнерів
Реклама

Випадкові Записи

Перечислено мифы, которыми пользователи Android-смартфонов обосновывают свою резкую позицию против смартфонов iPhone

Стаття доступна українською...Противостояние двух типов смартфонов - Android и iPhone было всегда и продолжается до сих пор. Как бы...
Реклама

Буде Цікаво

- Advertisement -