Реклама

Відомо, чим месенджер WhatsApp кращий за Telegram

Останні Новини

Telegram зараз стає одним із найпопулярніших месенджерів. В ньому люди ведуть блоги, створюють канали з новинами, магазини і багато чого іншого. Ну і не варто забувати, що це просто чудова програма для спілкування та дзвінків. Але ще існує месенджер, яким недавно ще користувалась величезна кількість людей – WhatsApp. Ця програма дещо простіша, бо окрім дзвінків, групових та звичайних чатів там немає цікавих груп чи чогось подібного як в Telegram. Не дивлячись на це є багато користувачів, які ніколи від нього не відмовляться. Сьогодні ми й хочемо розповісти про переваги WhatsApp та чим він кращий від інших месенджерів.

Найголовніша та перша причина - це кількість користувачів. Таке враження, ніби WhatsApp є абсолютно в кожного. Дехто навіть не пам'ятає про це, але якщо пошукає на телефоні, то точно знайде цю програму. Це дуже цікаво, бо в Телеграмі все не так. Останнім часом все більше людей там з'являєтсья, але якщо взяти період ще буквально пів року, то в Телеграмі мало кого можна було зустріти. WhatsApp користується популярністю, просто люди в ньому не такі активні як в інших месенджерах. Тому, якщо ви не знаєте де знайти людину і куди їй написати, гарантуємо, що в WhatsApp вона точно буде. Те ж саме із груповими чатами. Їх дуже часто створюють саме у WhatsApp, бо ж там всі є. Ось така цікава перевага.

Цікаво: Розповідаємо, як зробити GIF для WhatsApp без завантаження програми

Наступне - це реклама. Раніше казали, що в WhatsApp буде реклама, але все так і залишилось на словах, на діях ніякої реклами не з'явилось і це чудово, так як реклама кругом і вона вже дуже набридла. З Телеграмом інша історія. Там навпаки казали розробники, що ніколи не буде реклам, а вона з'явилась і активно гуляє по програмі. Окрім того, нещодавно з'явилась платна підписка на Телеграм. В безкоштовній версії є всі потрібні функції, але якщо вам захочеться чогось більшого (стікерів, більше пам'яті, більші групові чати) то доведеться платити за це щомісяця кошти. WhatsApp безкоштовний і жодних оплат не вимагає.

Тепер про сповіщення. Вам коли небудь приходили повідомлення чи сповіщення з різних сервісів на Телеграм? Думаємо, що ні. А от на WhatsApp постійно все доставляється. Різні сервіси доставки, майстри, та інші послуги будуть надсилатись саме повідомленням на WhatsApp. Це дійсно зручно, бо в смс вони можуть загубитись або не так зручно буде ознайомитись. Це теж величезна перевага користування WhatsApp.

Поговоримо про дзвінки. WhatsApp забезпечив усіх користувачів високою якістю розмови. Якщо підключитись до якогось звичайного інтернету (або до мобільного) і подзвонити по черзі із кожного месенджера, то виявиться, що найвища якість саме у WhatsApp. При розмові не буде перебоїв, а відчуття ніби люди розмовляє з вами вживу, а не по телефону. Тому, якщо хтось знаходиться за кордоном, або вам треба провести групову розмову, радимо використовувати саме WhatsApp. В Телеграмі розробники намагались створити умови для якісного з'єднання, але вийшло не дуже. Буває, що говорити по Телеграмі взагалі не можливо.

Ну і остання перевага - це відеодзвінки. В Телеграмі під час розмови по відео може бути картинка поганої якості, вона може добре так відставати від звуку або ж взагалі зависнути і не змінюватись. Все це приносить чималий дискомфорт, особливо коли важливо саме бачити співрозмовника. З WhatsApp історія зовсім інша. В цьому месенджері відео та звук на високій якості, він не перебивається, не зависає. Знову ж таки, таке враження ніби співрозмовник стоїть біля вас. До речі, сам функціонал відеодзвінків у WhatsApp набагато легший. З ним зможе розібратись навіть недосвідчений користувач. В Телеграм все дуже складно.

Варто знати: Що нового передбачає оновлення WhatsApp?

Не дивлячись на те, що Telegram набирає великої популярності і стає схожий не так на месенджер, як на звичайну соц мережу із новинами, групами, магазинами, але WhatsApp ніколи не зникне із смартфонів людей. Він буде залишатись і ним будуть користуватись, адже розробники забезпечують високу якість та легкість в використанні.

Не забудьте підписатися на нашого Головного Редактора в Instagram, або ж на нашу офіційну сторінку в Facebook, канал в Telegram та в Twitter. Також стежте за нами в Google News.

Новини Партнерів
Реклама

Випадкові Записи

Представлена умная детская кроватка с ИИ, котороя может убаюкать ребенка

Стаття доступна українською...Первые годы жизни дети спят беспокойно, что отнимает много сил и времени у родителей. Компанией Cradlewise была...
Реклама

Буде Цікаво

- Advertisement -