Home Новини сучасних технологій OPPO анонсували нову концепт-програму CybeReal

OPPO анонсували нову концепт-програму CybeReal

0

Раніше сьогодні (13 листопада 2020 р.) OPPO анонсували нову концепт-програму CybeReal. Це платформа на основі AR (доповненої реальності), яка допоможе подолати межі між цифровим та реальним світом.

OPPO анонсували нову концепт-програму CybeReal

Під час конференції китайський технічний гігант представив свою нову високоточну технологію позиціонування та розпізнавання сцен у режимі реального часу, яка буде використовуватися в CybeReal. Компанія називає це додатком AR Super. Згідно з офіційними примітками компанії, CybeReal може відображати інформацію щодо сцени, що відображається на екрані, через камери пристрою.

Це допомогло б у різних аспектах, таких як навігація, інформація про магазини та їх діяльність, і навіть ознайомлення з місцевими визначними пам'ятками або визначними пам'ятками. Простіше кажучи, користувачі можуть просто відкрити камеру за допомогою програми, яка дозволить їм бачити інформацію про своє оточення в режимі реального часу. Технологія також дещо схожа на Huawei AR Maps 2.0 , яка була анонсована ще в жовтні.

Останнім часом додатки AR розростаються, і виробники OEM до певної міри працюють над багатьма видами, такими як маркетинг, запуски та навіть комерція. На жаль, більш точні подробиці щодо AR-платформи від OPPO наразі невідомі. Компанія підкреслила свою функціональність завдяки розвагам та навігації, але на даний момент про додаткові програми можна лише здогадуватися.

Читайте також: Oppo займеться виробництвом планшетів і ноутбуків.

Не забудьте підписатися на нашого Головного Редактора в Instagram, або ж на нашу офіційну сторінку в Facebook, канал в Telegram та в Twitter. Також стежте за нами в Google News.

NO COMMENTS

Exit mobile version