Home Новини сучасних технологій Oppo представили смартфон Oppo X 2021 Rollable Concept

Oppo представили смартфон Oppo X 2021 Rollable Concept

0
Oppo представили смартфон Oppo X 2021 Rollable Concept

Сьогодні  Oppo представили смартфон Oppo X 2021 Rollable Concept, який має розширюваний дисплей, який є першим у своєму роді.

Зусилля науково-дослідних робіт китайського технічного гіганта демонструються в повному обсязі на заході Inno Day 2020, оскільки Oppo X 2021 прибуває з унікальним розширюваним екраном. Його дисплей розширюється з 6,7 дюйма до 7,4 дюйма, що досягається завдяки технології концепції компанії. Це робить дисплей довговічним, не використовуючи “ складного складання”, щоб усунути “головний біль” утворення складки в середині дисплея, що часто зустрічається на складаних телефонах. 

Екран – це OLED-панель, яка простягається через 6,8-мм роликовий двигун, який є власною конструкцією. Варто відзначити, що компанія подала 122 патенти на цей проект, з яких 12 використовуються лише на механізмі прокрутки.

Oppo зробив акцент на довговічності та опорній структурі за своїм рухомим дисплеєм. Компанія побудувала спеціальну тарілку 2 в 1, яка виконує роль опори, коли дисплей стискається або розширюється. Це досягається завдяки наявності опорної панелі, що складається з двох частин, одна частина висувається разом з дисплеєм, щоб зберегти жорстку структуру і досягти рівної поверхні. 

Головний науковий співробітник 5G Oppo Генрі Тан заявив, що "в порівнянні зі складними технологіями, розсувні дисплеї набагато краще адаптуються, оскільки їх можна регулювати між мінімальними та максимальними розмірами для різних сценаріїв використання".

Читайте також: OPPO запатентувала дизайн смартфона з круговим модулем камери.

Не забудьте підписатися на нашого Головного Редактора в Instagram, або ж на нашу офіційну сторінку в Facebook, канал в Telegram та в Twitter. Також стежте за нами в Google News.

Exit mobile version