Home Новини сучасних технологій Oppo презентують інноваційні технології та пристрої на конгресі в Барселоні

Oppo презентують інноваційні технології та пристрої на конгресі в Барселоні

0

28 лютого 2022 року в Барселоні стартує Всесвітній мобільний конгрес. Компанія Oppo розповіла, що цього року буде брати в ньому участь та представляти свої нові винаходи, дослідження та навіть декілька флагманів. Бренд розробив деякі інноваційні технології, про які нижче читайте детальніше.

Сама компанія Oppo з кожним роком все більше вражає людей своїми проривами в техніці. Її успіх постійно зростає, а продукція активно розповсюджується і продається по всьому світу. Oppo заволодів ринками Європи, Америки та Азії. Нагадаємо, що ще в 2019 році бренд вперше випустив комерційний телефон з підтримкою 5G, а в 2021 році побачив світ такий ж телефон, але вже з пітримкою автономної мережі 5G SA.

Цікаво: OPPO працює над своїм першим складним телефоном

Як ви зрозуміли, Oppo дуже славиться своїми розробками та інноваціями в мережі 5G. На конгресі бренд представить декілька флагманів, нові технології для них, а також деякі продукти, які точно вразять глядачів.

Ще однією заслугою виробника Oppo є зменшення кількості пластику в пакуваннях мобільних телефонів. Вони змогли скоротити використання даного матеріалу на 95%. Це величезний плюс для екології. На конгресі в Барселоні компанія планує розповісти, як їм вдалося досягти таких результатів.

Усі бажаючі можуть відвідати MWC 2022, а для тих, хто не має можливості бути присутнім особисто, буде створений віртуальний майданчик. Людина зможе до нього приєднатись із пристрою та побачити все те ж саме. Також презентація буде показана на YouTube в прямій трансляції. Початок 28 лютого 2022 року о 15:00 за місцевим часом. Не пропустіть!

Не забудьте підписатися на нашого Головного Редактора в Instagram, або ж на нашу офіційну сторінку в Facebook, канал в Telegram та в Twitter. Також стежте за нами в Google News.

ITech News

NO COMMENTS

Exit mobile version