Home Новини сучасних технологій Стартує продаж нового планшету TCL TABMAX 10.4. Де можна придбати та які...

Стартує продаж нового планшету TCL TABMAX 10.4. Де можна придбати та які в нього переваги?

0

Компанія TCL Electronics існує на ринку вже більше як 40 років. ЇЇ продукти можна придбати по всьому світу. Виробляє вона все – від побутової техніки, до телевізорів та телефонів. Бренд має свої виробництва та дослідницькі центри. Насправді, товари даного виробника завжди славились якістю і надійністю.

Нещодавно, 17.02.2022 року, TCL презентував новий планшет TCL TABMAX 10.4. Придбати його можна буде лише в інтернеті, а саме через AliExpress. Чому ця платформа? Тому, що нею користуються люди по всьому світу, це найоптимальніший варіант торгівлі. Ціна буде приблизно 6300 грн (залежить від курсу). Даний планшет планують розпочати продавати вже цього тижня. Ще більше різних моделей компанія представить на Mobile World Congress 2022. Усі планшети будуть чудовим рішенням для розваг, роботи, навчання і т.д. Метою бренду і є популяризація пристроїв такого плану.
Нижче в статті ви зможете прочитати усю інформацію про новинку TCL TABMAX 10.4.

Цікаво: Компанія TCL запустила перший у світі ігровий монітор з кривизною R1000

Розпочнемо із загальних характеристик. Найголовніше в будь-якій техніці - це процесор. Виробники поставили в свій планшет Snapdragon Octa-Core, графічний процесор Adreno 610. Завдяки цьому, ви помітите наскільки потужна робота планшету під час будь-якої задачі. В ігри грати взагалі одне задоволення, адже картинка яскрава, якісна, а швидкість максимальна.
Якщо ви любитель пофотографувати все довкола, то в цьому допоможе якісна камера на 13 Мп, а також фронтальна на 8 Мп.
Якщо говорити про батарею, то її вистачає на повний робочий день, тобто 8 годин. Для любителів ігор теж є гарні новини, навіть під час гри акумулятор працює без підзарядки 5 годин. Це дуже хороші показники. Зарядний пристрій на 18 Вт допомагає швидко зарядити пристрій та далі насолоджуватись роботою.
Ще одним плюсом є великий об'єм пам'яті - 256 Гб. Нагадаємо, що в попередніх моделях було 128 Гб.
Погодьтесь, це чудові характеристики враховуючи, що ціна більш ніж доступна.

Наступне, що гідне уваги, це якість дисплею. В даній моделі виробник зробив інноваційну технологію відображення NXTVISION. Завдяки їй, кожен зможе проводити багато часу за планшетом не перевтомлюючи очі. Спеціальна технологія передає картинку якісно та чітко, кольори в міру насичені та глибокі. Також є режим читання та зниження синього світла (воно погано впливає на сон людини).
Якщо ви на планшеті виконуєте якусь творчу роботу, то TCL TABMAX 10.4. ідеальний варіант. Діагональ екрану 10,36 дюйма, а співвідношення сторін 83,2% + тонкі рамки. Все це створює максимально комфортні умови для роботи.

Якщо у вашій родині є діти, то варто також задуматись над покупкою TCL TABMAX 10.4. Справа в тому, що дана модель має режим для дітей. Вмикаючи його змінюється інтерфейс на більш яскравий та цікавий, ярлики програм стають більші. Все це створене для легшого освоєння дитиною техніки та збільшення інтересу до ігор, відео, програм та книжок, які розміщені вже у пристрої. За допомогою планшету дитина буде з радістю вчитись, грати та пізнавати нове.Окрім цього є функції батьківського контролю, контроль часу проведеного за пристроєм, нагадування тримати рівно спину та багато іншого.

Варто прочитати: Компанія TCL випустила 4K телевізори 4-ї серії

В TCL TABMAX 10.4. є можливість керування голосом, що значно спрощує використання. Для тих, хто постійно працює за планшетом, створили Bluetooth-клавіатуру та чохол, який складається як підставка.

TCL TABMAX 10.4. - це чудовий варіант для всієї родини, адже на ньому можна як працювати, так і розважатись. Люди по цілому світу зможуть купити його на AliExpress, так ще й за доступною ціною. Компанія зробила все, щоб кожен користувач оцінив якість роботи та інноваційні функції.

Не забудьте підписатися на нашого Головного Редактора в Instagram, або ж на нашу офіційну сторінку в Facebook, канал в Telegram та в Twitter. Також стежте за нами в Google News.

ITech News

NO COMMENTS

Exit mobile version