Home Новини сучасних технологій Компанія TCL запустила перший у світі ігровий монітор з кривизною R1000

Компанія TCL запустила перший у світі ігровий монітор з кривизною R1000

0

Компанія TCL запустила перший у світі ігровий монітор з кривизною R1000 165 Гц. Цей ультраширокий 34-дюймовий монітор приймає співвідношення екранів 21: 9 і має роздільну здатність 3440 × 1440 пікселів. 

Компанія TCL запустила перший у світі ігровий монітор з кривизною R1000

TCL China Star повідомила, що вирішила кілька технічних труднощів з виробництвом цього продукту. По-перше, екран із суперкривизною R1000 є більш кривим, ніж криволінійний екран R1500, і чим більша кривизна, тим вища вимога до міцності скла на вигин. З цієї причини TCL оптимізував дизайн підсвічування, щоб рівномірно збалансувати вигин скла, а також зменшити навантаження на скло.

По-друге, чим більша кривизна, тим сильніший вплив на якість зображення на екрані і тим складніше його налаштувати. Щоб уникнути аномального відображення після згинання РК-панелі, TCL виготовив цільовий відповідний дизайн на вирівнювальній плівці, щоб подолати різницю кривизни між верхньою та нижньою базовими плитами.

Дисплей успішно пройшов перевірку надійності, що означає, що тепер він дозволений для масового виробництва.

Як повідомлялося, у червні цього року компанія China Star від TCL вперше зробила важливий прорив у продуктах R1000. Окрім цієї 34-дюймової панелі R1000, компанія також планує в майбутньому виробляти панелі R1000 розміром 49 дюймів та інших розмірів.

Згідно з повідомленнями, TCL успішно поставила 34-дюймовий ультраширокий ігровий екран R1000 165 Гц Samsung, і очікується, що монітор з'явиться на ринку пізніше цього місяця.

Читайте також: Компанія TCL анонсує розумні годинники для людей похилого віку.

Не забудьте підписатися на нашого Головного Редактора в Instagram, або ж на нашу офіційну сторінку в Facebook, канал в Telegram та в Twitter. Також стежте за нами в Google News.

NO COMMENTS

Exit mobile version