Home Новини сучасних технологій Apple отримала ще одного виробника iPhone 12

Apple отримала ще одного виробника iPhone 12

0

Apple отримала ще одного виробника iPhone 12. Повідомляється, що в даний час фабрика обробляє приблизно 20% замовлень на iPhone 12 mini.

В цьому році компанія Apple порадувала не тільки власників iPhone, але і всіх цінителів компактних смартфонів, представивши модель iPhone 12 mini з екраном діагоналлю 5,4 дюйма.

За повідомленнями китайських ЗМІ, компанія Luxshare Precision, ключовий збирач Apple AirPods, планує почати виробництво смартфонів iPhone раніше терміну. Luxshare Precision в даний момент освоює виробництво нового iPhone 12 mini на китайському заводі, який був придбаний у Wistron.

Аналітики припускають, що Luxshare Precision піде по шляху інших контрактних збирачів. Після приєднання до ланцюжка поставок Apple спочатку буде випускати старі моделі iPhone, а вже пізніше почне випуск нових смартфонів. Лише після доказу своїх можливостей Luxshare Precision зможе отримати замовлення на нові моделі.

Інформатори повідомляють, що початковий план компанії полягав у тому, щоб збирати старі iPhone невеликими партіями, а потім почати їх масове виробництво в 2022 році. Повідомляється, що в даний час фабрика обробляє приблизно 20% замовлень на iPhone 12 mini. Також новий власник має намір зберегти такий обсяг замовлень, а в майбутньому - наростити темпи.

Також джерела підтверджують, що у Apple все в порядку з темпами випуску iPhone 12 mini, поставки яких швидко ростуть, а моделі iPhone 12 Pro і iPhone 12 Pro Max поки що знаходяться в дефіциті.

Читайте також: Apple планує завершити виробництво моделей iPad Mini.

ITech News

Не забудьте підписатися на нашого Головного Редактора в Instagram, або ж на нашу офіційну сторінку в Facebook, канал в Telegram та в Twitter. Також стежте за нами в Google News.

NO COMMENTS

Exit mobile version