Home Новини сучасних технологій Apple планує завершити виробництво моделей iPad Mini

Apple планує завершити виробництво моделей iPad Mini

0

У той час, коли провідні компанії-виробники смартфонів, такі як Samsung і Huawei, перебувають у другому поколінні своїх складних телефонів , Apple все ще працює над своїм складним iPhone. Гігант із Купертіно значно відстає від інших з точки зору технологій для смартфонів, враховуючи те, що він щойно випустив свої 5G-сумісні пристрої, тоді як інші випустили кілька. Однак компанія досягає стабільного прогресу, пов’язаного зі складним iPhone, який раніше просочувався кілька разів. Тепер у новому звіті випливає, що Apple планує завершити виробництво моделей iPad Mini . Причиною такого рішення є те, що вони планують випустити складний смартфон. Тобто, з виходом складного смартфона, зупиниться випуск iPad Mini.

Причиною цього є те, що майбутній складаний iPhone буде чимось середнім між iPhone і iPad Mini і буде працювати під управлінням iPadOS. У розкладеному вигляді пристрій матиме дисплей, схожий на iPad Mini. Якщо вірити попереднім звітам, то складаний iPhone  спроектований таким чином,  що при відкритті він має єдиний великий і суцільний дисплей .

Що стосується цін, то пристрій очікується з принаймні 8 ГБ оперативної пам’яті та 256 ГБ вбудованої пам’яті за початковою ціною 1499 доларів. Однак ми порадили б вам сприймати цю інформацію з щіпкою солі. Крім того, дата запуску цього складаного iPhone, як очікується, буде десь близько листопада 2022 року, тож часу ще багато.

Читайте також: Дисплей iPhone 12 Pro виявився не найкращим на ринку.

ITech News

Не забудьте підписатися на нашого Головного Редактора в Instagram, або ж на нашу офіційну сторінку в Facebook, канал в Telegram та в Twitter. Також стежте за нами в Google News.

NO COMMENTS

Exit mobile version