Home Новини сучасних технологій На тлі критики Huawei покращили можливості смартфона Mate 40

На тлі критики Huawei покращили можливості смартфона Mate 40

0

На тлі критики Huawei покращили можливості смартфона Mate 40.
Тепер смартфон підтримує не тільки швидку бездротову зарядку потужністю 40 Вт, а й зворотню бездротову зарядку.

Після анонсу смартфона Huawei Mate 40 багато хто звернув увагу на те, що базова версія флагмана не отримала підтримку бездротової зарядки. Це було дуже дивно, оскільки Huawei Mate 30 підтримує швидку бездротову зарядку потужністю 27 Вт.

Нещодавно Huawei повідомили, що Mate 40 все ж підтримує цю можливість, причому не тільки швидку бездротову зарядку потужністю 40 Вт, а й зворотню бездротову зарядку. Нагадаємо, старші версії отримали 50-ватну бездротову зарядку.

Крім того, Huawei оновила свої сайти, щоб відобразити, що Mate 40 підтримує бездротову зарядку. Однак ще в жовтні в описі смартфона не згадувалася підтримка бездротової зарядки.

З огляду на, що Mate 40 надійде в продаж до 21 грудня, можна припустити, що виробництво могло початися після анонса, а це дозволило Huawei правильно відреагувати на критику і додати цю функцію. З огляду на ціна у 900 євро, відсутність бездротової зарядки було б дуже дивним рішенням.

Читайте також: Розкрито ескіз нового розкладного телефона Huawei.

Не забудьте підписатися на нашого Головного Редактора в Instagram, або ж на нашу офіційну сторінку в Facebook, канал в Telegram та в Twitter. Також стежте за нами в Google News.

NO COMMENTS

Exit mobile version