Home Новини сучасних технологій З’явилися зображення смартфона Moto E7

З’явилися зображення смартфона Moto E7

0
З'явилися зображення смартфона Moto E7

Сьогодні в мережі з’явилися зображення смартфона Moto E7, які демонструють його дизайн у двох кольорових варіантах. Схоже, що дата запуску Moto E7 може бути не за горами.

Нові візуалізації, якими поділився інсайдер Абхішек Ядав, показують телефон у синьому та сірому кольорах. Як бачимо, на задній панелі пристрою встановлений модуль камери квадратної форми, що включає дві камери. Під ним – логотип компанії, який, здається, інтегрований із сканером відбитків пальців. 3,5-мм аудіороз’єм є на верхній стороні пристрою.

В останні місяці Moto E7 був схвалений різними органами з сертифікації, такими як FCC у США, NBTC Таїланду та TUV. Ці сертифікації свідчать про те, що Moto E7 може вийти на ринок вже цього місяця.

Витік повідомляє, що Moto E7 має 6,2-дюймовий дисплей HD + і фронтальну 5-мегапіксельну камеру. На задній панелі пристрою встановлена ​​подвійна камера з 48-мегапіксельною + 2-мегапіксельною камерою. Він працює на Android 10 і має акумулятор на 5000 мАг. Назва процесора, який забезпечує роботу Moto E7, у витоку не згадується.

Ще один інсайдер, який нещодавно виявив, що E7 працює на основі чіпсета MediaTek. 

Цей витік свідчить, що телефон має 16-мегапіксельну фронтальну камеру, що суперечить вищезазначеному витоку. Він заявив, що телефон надійде в 2 ГБ оперативної пам’яті + 32 ГБ пам’яті та 4 ГБ оперативної пам’яті + 64 ГБ пам’яті. Він згадав, що він коштуватиме 100 доларів.

Читайте також: Cмартфон Motorola Razr 5G cильно подешевшав.

Не забудьте підписатися на нашого Головного Редактора в Instagram, або ж на нашу офіційну сторінку в Facebook, канал в Telegram та в Twitter. Також стежте за нами в Google News.

NO COMMENTS

Exit mobile version