Home Новини сучасних технологій OPPO створює свою першу 5G інноваційну лабораторію

OPPO створює свою першу 5G інноваційну лабораторію

0
OPPO створює свою першу 5G інноваційну лабораторію

Сьогодні надійшла інфомрація, що OPPO створює свою першу 5G інноваційну лабораторію. На даний момент відомо, що першою країною, де буде така лабораторія, стане Індія.  Ця лабораторія буде зосереджена на створенні найновіших та найдосконаліших технологій у світі, зазначає компанія.

Команда досліджень та розробок в Індії також очолить інновації для інших країн, включаючи Близький Схід, Африку, Південну Азію, Японію та Європу. Нова лабораторія поглибить розвиток основних технологій продуктів для екосистеми 5G та пришвидшить її розповсюдження в країні.

Команда OPPO India R&D також тісно співпрацює з такими партнерами, як Jio, Airtel, Qualcomm, MediaTek, серед інших. OPPO заявила, що застосувала свої стандартні патенти 5G у більш ніж 20 країнах. За даними японської дослідницької установи NGB Corporation, бренд входить до топ-10 компаній за кількістю заявлених сімейних патентів 5G.

Таслім Аріф, віце-президент та керівник НДДКР OPPO Індія, сказав:

"Завдяки цій лабораторній установці, поки ми працюємо над розробкою основних технологій для ери 5G та зміцненням загальної екосистеми, ми також прагнемо підтримати Індію в її подорожі 5G. Розроблені в лабораторії технології позначать світовий слід, одночасно обіцяючи наше бачення перетворити Індію на центр інновацій."

Не забудьте підписатися на нашого Головного Редактора в Instagram, або ж на нашу офіційну сторінку в Facebook, канал в Telegram та в Twitter. Також стежте за нами в Google News.

Exit mobile version