Home Новини сучасних технологій Опубліковані концептуальні зображення майбутнього смартфона Honor Magic 3

Опубліковані концептуальні зображення майбутнього смартфона Honor Magic 3

0

Honor випустить новий смартфон Magic 3 наступного року. Цей смартфон вплине на ринок високого класу. Основна інформація про телефон вже підтверджена, відповідно до неї були Опубліковані концептуальні зображення майбутнього смартфона Honor Magic 3.

Опубліковані концептуальні зображення майбутнього смартфона Honor Magic 3

Honor Magic 3 отримає новий дизайн зовнішнього вигляду. У передній частині дизайну нового телефону Honor Magic 3 отримає підекранний дизайн камери. Співвідношення екрану до корпусу на передній панелі нового телефону значно покращено, а також покращено край нового телефону.

Що стосується параметрів екрану новинки, то новий Honor Magic 3 буде оснащений екраном із частотою оновлення 2 К 120 Гц, що також є основною конфігурацією екрану в галузі в даний час, і ефект буде ще кращим під час відтворення ігор або перегляду фільмів.

На зворотній стороні нового телефону Magic 3 буде розміщена квадрокамера.  Цей дизайн також є найбільш поширеним вибором на ринку. Задня сторона нового телефону зроблена зі скла, а задній дизайн всього телефону також більш квадратний. Що стосується загального дизайну нового телефону, Magic 3 продовжить інноваційний дизайн серії Magic.

Honor Magic 3 буде оснащений процесором Snapdragon 875 від Qualcomm. Продуктивність цього процесора також дуже потужна. Відповідно до поточного впливу, продуктивність цього процесора буде дуже очевидною. У той же час продуктивність 5G смартфона також була додатково оптимізована. Смартфон отримає справжній 5G з двома картками в режимі очікування. Що стосується комбінації пам’яті нового телефону, Magic 3 почне з комбінації пам’яті 12 ГБ + 128 ГБ, а максимум 16 ГБ + 512 ГБ пам’яті. Така комбінація пам’яті також відповідає поточній ринковій тенденції.

У поєднанні камер нового телефону Magic 3 буде оснащений одним 60-мегапіксельним + 48-мегапіксельний + 12-мегапіксельний + одна комбінація з чотирма камерами із збільшенням 50X. Фронтальна камера буде 20-мегапіксельна . В інших конфігураціях новий телефон Magic 3 підтримуватиме низку флагманських функцій, таких як розпізнавання відбитків пальців на екрані, бездротова зарядка, швидка зарядка, розпізнавання обличчя та NFC.

Що стосується часу випуску нового телефону, очікується , що Honor Magic 3 буде офіційно випущений в першому кварталі наступного року, але оскільки до випуску нового телефону ще є трохи часу, то точна дата ще залишається невідомою . Що стосується ціни на новий телефон, Honor Magic 3 і надалі буде позиціонуватися на високотехнологічному флагманському ринку. Ціна також буде відносно дорога.

Не забудьте підписатися на нашого Головного Редактора в Instagram, або ж на нашу офіційну сторінку в Facebook, канал в Telegram та в Twitter. Також стежте за нами в Google News.

NO COMMENTS

Exit mobile version