Home Новини сучасних технологій Опубліковані якісні рендери смартфона OnePlus 9

Опубліковані якісні рендери смартфона OnePlus 9

0

Сьогодні були опубліковані якісні рендери смартфона OnePlus 9. Велика добірка рендерів з’явилися в мережі.

Опубліковані якісні рендери смартфона OnePlus 9

Вчора в мережі з’явився перший рендер смартфона OnePlus 9 від надійного джерела, заснований на фабричних кресленнях. Сьогодні інше джерело порадувало громадськість великою підбіркою рендерів OnePlus 9.

Інформацією поділився арабська тематичний ресурс SpecsTech. Судячи з усього, зображення OnePlus 9 засновані на тих же кресленнях, що і вчорашній рендер. Це додає достовірності всього витоку в цілому.

Джерело також опублікувало ряд характеристик. OnePlus 9 отримає 6,55-дюймовий екран Fluid AMOLED дозволом 1080х 2400 пікселів з частотою оновлення 120 Гц, а також акумулятор ємністю 4500 мА · год з підтримкою швидкої зарядки потужністю 65 Вт. Решта ж параметрів брати до уваги не варто - вони явно не відповідають дійсності і є тимчасовою «заглушкою» Наприклад, платформа Qualcomm Snapdragon 865 дивно виглядає для новинки 2021 року.

Офіційний дебют OnePlus 9 очікується в березні 2021 року.

Читайте також: OnePlus розробляє смартфон з кодовою назвою “Denniz”.

Не забудьте підписатися на нашого Головного Редактора в Instagram, або ж на нашу офіційну сторінку в Facebook, канал в Telegram та в Twitter. Також стежте за нами в Google News.

NO COMMENTS

Exit mobile version