Home Новини сучасних технологій OnePlus розробляє смартфон з кодовою назвою “Denniz”

OnePlus розробляє смартфон з кодовою назвою “Denniz”

0

Цього тижня з’явилася новина про те, що бренд OnePlus розробляє четвертий зручний для споживачів смартфон під назвою OnePlus Nord SE. Однак подальші події вказують, що крім цього смартфона, компанія OnePlus розробляє смартфон з кодовою назвою “Denniz”, який ймовірно буде смартфоном Nord 2. Очікується, що OnePlus Nord 2 вийде до першого кварталу 2021 року.

Інсайдер Макс Джамбор, який має репутацію публікуючих іноді нерозбірливі і пророчі твіти, просто опублікував в твітер зображення із назвою “Деніз”.

Незважаючи на те, що Jambor спеціально не прив’язував OnePlus до кодової назви Деніза в твіті, у подальшому спілкуванні з Phonearena він пояснив, що “Денніз” – це ім’я, яке, можливо, обрав OnePlus для смартфона другого покоління.

На даний момент інформація про характеристики цієї нової моделі мізерна. Однак можливі оновлення можуть включати оновлений чіпсет Qualcomm Snapdragon 700-ї серії, модуль камери, схожий на OnePlus 8T, з більш потужними датчиками і, можливо, 120 Гц дисплей AMOLED на заміну існуючому дисплею 90 Гц. 

Заплановано, що OnePlus Nord 2 вийде в 2021 році як заміна оригінальної моделі, випущеної в липні 2020 року. Однак, враховуючи ранні етапи розробки, які, можливо, були досягнуті, раннє оголошення може бути готовим. 

Також припускають, що ціна цієї нової пропозиції може бути посередині між OnePlus 9 і майбутнім OnePlus Nord SE.

Читайте також: Власники OnePlus 8 і OnePlus 8 Pro втратили всі дані.

Не забудьте підписатися на нашого Головного Редактора в Instagram, або ж на нашу офіційну сторінку в Facebook, канал в Telegram та в Twitter. Також стежте за нами в Google News.

NO COMMENTS

Exit mobile version