Home Новини сучасних технологій Cмартфон Xiaomi Mi 11 отримає чотиригранний вигнутий дисплей

Cмартфон Xiaomi Mi 11 отримає чотиригранний вигнутий дисплей

0

Останнім часом, все більше чуток з’являється навколо майбутнього смартфона Xiaomi Mi 11. Раніше повідомлялося, що новинка буде першою працювати на флагманському Snapdragon 875. Також нещодавно в мережі з’явилися зображеня Mi 11, які потім спростували. Сьогодні ж надійшла інформація, що смартфон Xiaomi Mi 11 отримає чотиригранний вигнутий дисплей.

Така інформація, як завжди, надійшла від Digital Chat Station на Weibo, який натякає, що Xiaomi Mi 11 може мати чотиригранний вигнутий дисплей і збереже дирку (в ддисплеї) під фронтальну камеру. Ми поки що не знаємо специфікацій фронтальної камери.

Якщо згадати, флагмани Xiaomi 2020 року, такі як Mi 10 , Mi 10 Pro 5G та Mi 10 Ultra, мають подвійні вигнуті екрани на довших сторонах. В той же час суперники, такі як Samsung , OnePlus відходять від криволінійних екранів з різних причин. Крім того, криволінійні екрани можуть мати деякі сценарії використання, такі як перегляд крайового вмісту, більш привабливий вигляд, але є також кілька мінусів.

Тобто, завжди є ризик довговічності, випадкових дотиків долонею та кількох інших. Отже, буде цікаво подивитися, як Xiaomi презентує повністю вигнутий дисплей. Тим не менш, ця інформація в значній мірі показує, що попередні повідомлення (про які ми писали вище) помилялись, оскільки вони сприймали витоки зображень передбачуваної серії Vivo X60 як Mi 11.

Поки що ми не маємо точної дати запуску, але нам здається, що пристрій можуть скоро анонсувати.

Читайте також: Смартфон Xiaomi Mi 11 отримає неймовірні мегапікселі.

Не забудьте підписатися на нашого Головного Редактора в Instagram, або ж на нашу офіційну сторінку в Facebook, канал в Telegram та в Twitter. Також стежте за нами в Google News.

NO COMMENTS

Exit mobile version