Home Новини сучасних технологій OPPO запатентували дизайн смартфона з висувним дисплеєм

OPPO запатентували дизайн смартфона з висувним дисплеєм

0

Останнім часом OPPO патентує конструкції та утиліти, пов’язані зі складними смартфонами. Сьогодні ми дізналися, що OPPO запатентували дизайн смартфона з висувним дисплеєм. 

Цей патент було подано Guangdong Oppo Mobile Telecommunications до CNIPA (Китайське національне управління інтелектуальної власності) в кінці квітня 2020 року. Але він був затверджений і опублікований 13 листопада. Як завжди, LetsGoDigital була першою публікацією, яка знайшла його.

OPPO запатентували дизайн смартфона з висувним дисплеєм

Новий патент на дизайн OPPO ідентичний майбутньому смартфону від LG, який, як повідомляється, з’явиться в наступному році в рамках проекту компанії Explorer. Цей таємничий телефон LG може дебютувати як ” LG Rollable “, але у нас немає жодної назви для цього патенту OPPO.

Фронтальна конструкція цього пристрою чиста, без будь-яких вирізів або отворів на передній панелі. Отже, він може мати камеру під дисплеєм. Крім того, боки закруглені без кнопок або чогось іншого, а на задній панелі телефону розміщена лише одна камера.

Перш за все, найважливішою частиною цього дизайну є екран. Дисплей цього смартфона можна розширити, потягнувши його вгору. Отже, його можна перетворити на традиційний смартфон із крихітного телефону, актуально декілька років тому.

Сказавши це, єдиним варіантом використання цієї конструкції є портативність, подібна до вже наявних складних смартфонів, таких як Galaxy Z Flip та Motorola Razr .

Тож чи буде OPPO реалізувати цей дизайн у споживчому продукті? Ми не можемо точно сказати, але компанія може продемонструвати це на конференції OPPO INNO DAY 2020 , яка відбудеться 17 листопада.

Читайте також: Oppo займеться виробництвом планшетів і ноутбуків.

Джерело

Не забудьте підписатися на нашого Головного Редактора в Instagram, або ж на нашу офіційну сторінку в Facebook, канал в Telegram та в Twitter. Також стежте за нами в Google News.

NO COMMENTS

Exit mobile version