Home Новини сучасних технологій LG остаточно заплутала всіх з назвою свого унікального смартфона

LG остаточно заплутала всіх з назвою свого унікального смартфона

0

LG остаточно заплутала всіх з назвою свого унікального смартфона. Він може називатися LG Slide. Або ж ще багато інших можливих назв.

LG працює над смартфоном з висувним OLED-екраном, запуск якого очікується в березні, якщо вірити інформації різних інсайдерів. Однак поки що абсолютно незрозуміло, як він буде називатися.

LG остаточно заплутала всіх з назвою свого унікального смартфона

Пару днів тому стало відомо про те, що LG Electronics зареєструвала торгову марку LG Rollable для використання в Європі. Крім того, LG також подало аналогічну заявку на реєстрацію товарного знака LG Slide в те ж відомство інтелектуальної власності Європейського союзу.

За останні кілька місяців LG зареєструвала такі торгові марки, як The Roll, Double Roll, Dual Roll, Bi-Roll, Roll Canvas, Bendi, Flex, Foldi і Duplex. Так що варіантів назви нового смартфона - маса.

Раніше були опубліковані патентні зображення нового смартфона LG з розсувним екраном. У складеному стані телефон, який проходить під робочою назвою LG Project B, нагадує звичайний сучасний смартфон. Однак якщо висунути весь екран з корпусу, то пристрій стає схожим на планшет.

Читайте також: Компанія LG планує випустити смартфон “B Project”.

Джерело

Не забудьте підписатися на нашого Головного Редактора в Instagram, або ж на нашу офіційну сторінку в Facebook, канал в Telegram та в Twitter. Також стежте за нами в Google News.

NO COMMENTS

Exit mobile version