Home Новини сучасних технологій В Instagram та мессенджер Facebook покращать конфіденційність

В Instagram та мессенджер Facebook покращать конфіденційність

0

В Instagram та мессенджер Facebook покращать конфіденційність. В них будуть самознищуватися повідомлення. У Facebook Messenger вони вже працюють, а Instagram на підході.

Команда розробників Facebook оголосила про запуск нової функції для фірмового месенджера Facebook Messenger і Instagram.

В Instagram та мессенджер Facebook покращать конфіденційність

Для обох сервісів представлені зникаючі повідомлення з функцією автоматичного знищення. У режимі Vanish Mode повідомлення знищуються як тільки співрозмовник покинув бесіду. Як і в Snapchat, користувач буде попереджений, якщо його співрозмовник вирішить зробити скріншот бесіди в такому режимі.

У Facebook Messenger вже використовувалися зникаючі повідомлення як частина функції «секретних чатів», проте вони не дуже зручні і для кожного такого повідомлення треба налаштувати власний таймер на знищення. У Instagram зникаючі повідомлення взагалі з'являться вперше.

У Facebook Messenger режим Vanish Mode вже доступний для користувачів у США, а в Instagram він почне працювати «скоро».

Читайте також:

Не забудьте підписатися на нашого Головного Редактора в Instagram, або ж на нашу офіційну сторінку в Facebook, канал в Telegram та в Twitter. Також стежте за нами в Google News.

NO COMMENTS

Exit mobile version