Home Новини сучасних технологій Apple готується представити новий MacBook Pro

Apple готується представити новий MacBook Pro

0

Apple готується представити новий MacBook Pro. Мова йде про 16-дюймовий MacBook Pro. Його анонс очікується через 2-3 тижні.

Друга половина поточного року виявилася дуже насиченою для Apple: з вересня компанія анонсувала нові пристрої щомісяця. І, судячи з того, що написав непогано поінформований інсайдер в Twitter, компанія ще не закінчила з новинками в цьому році.

https://twitter.com/000leaker/status/1326564294625030145

Як повідомляється, оновлений 16-дюймовий MacBook Pro дебютує через 2-3 тижні. Причому не один, а в компанії з мітками AirTag, які дозволять знаходити все, до чого ви їх прикріпите. Цікаво, що на цей раз обійдеться без спеціальних заходів, нехай і онлайнових: анонс нового флагманського MacBook Pro і AirTag відбудеться шляхом публікації прес-релізу.

Що нового буде в ноутбуці - поки можна тільки гадати. Не виключено, що він, як MacBook Air, 13-дюймовий MacBook Pro і Mac Mini, перебереться на платформу M1. Тим більше, що та вже продемонструвала свою швидкість, обійшовши по продуктивності навіть Mac Pro. Але взагалі очікувалося, що для 16-дюймового MacBook Pro вийде більш потужна платформа з 12- або навіть 16-ядерним процесором. Загалом, поки багато невідомих, але радує, що анонс обіцяно вже досить скоро.

Що стосується джерела, то він цілком заслуговує на довіру. Наприклад, щодо минулого анонса Apple він не тільки передбачив вартість 13-дюймового MacBook Pro, але навіть правильно назвав нову однокристальну платформу Apple - M1. Хоча інші джерела називали то 14X, то 14Z, то 14T.

Читайте також: Дисплей Apple iPhone 12 Pro має низьку точність дотику.

Не забудьте підписатися на нашого Головного Редактора в Instagram, або ж на нашу офіційну сторінку в Facebook, канал в Telegram та в Twitter. Також стежте за нами в Google News.

NO COMMENTS

Exit mobile version