Home Новини сучасних технологій Apple планує представити оновлений варіант MacBook Pro 16 в найближчий час

Apple планує представити оновлений варіант MacBook Pro 16 в найближчий час

0
Apple планує представити оновлений варіант MacBook Pro 16 в найближчий час

Як повідомляється, Apple планує представити оновлений варіант MacBook Pro 16 в найближчий час, а точніше до кінця року. Відповідна інформація зазначена в оновленні Apple Boot Camp 6.1.13, де зазначено виправлення помилок стабільності роботи під час великих навантажень процесорів у варіантах MacBook Pro 16 2019 та 2020 років. 

Враховуючи, що MacBook Pro 16 ще не отримав версію 2020 року, поява його назви в оновленні Boot Camp свідчить про те, що Apple може випустити оновлений варіант свого флагманського ноутбука MacBook Pro до кінця 2020 року.

Якщо Apple все-таки оновить MacBook Pro 16 процесорами нового покоління, цілком ймовірно, що оновлення призведе до нового покоління процесорів Intel, а не перейде до власних, процесорів на базі ARM . Очікується, що випуск Apple MacBook, Mac і iMacs на основі власних процесорів ARM стане важливою віхою, і, згідно з повідомленнями, Apple може провести віртуальну подію 17 листопада, запрошення на яку, як очікується, будуть розіслані протягом другого тижня листопада.

Наразі MacBook Pro 16 працює на процесорах Intel 9-го покоління , і щорічне оновлення може принести на процесори 10-го покоління. Було б цікаво подивитися, чи Apple пройде весь шлях і включить 11-е покоління процесорів Intel до флагманського MacBook. Однак, окрім оновлення процесора, навряд чи Apple внесе занадто багато змін до нового ноутбука MacBook.

MacBook Pro 16 оснащений механізмом клавіатури Apple нового покоління. Він також отримав оновлення, яке включає графічний процесор AMD Radeon Pro 5600M з 8 ГБ vRAM, і в піковій конфігурації він має до 64 ГБ оперативної пам'яті та 8 ТБ SSD.

Читайте також: Новий MacBook 13 Отримає Процесори Від Apple Та Intel.

Джерело

Не забудьте підписатися на нашого Головного Редактора в Instagram, або ж на нашу офіційну сторінку в Facebook, канал в Telegram та в Twitter. Також стежте за нами в Google News.

NO COMMENTS

Exit mobile version