Home Новини сучасних технологій Розкрито дату проведення третьої презентації від Apple

Розкрито дату проведення третьої презентації від Apple

0

Сьогодні ми повідомляли, що Apple запланували третю презентацію на листопад. Нещодавно ж надійшла інформація, де було розкрито дату проведення третьої презентації від Apple. Як повідомляє Джон Просер, 17 листопада Apple проведе чергову цифрову подію, щоб оголосити про свій перший Mac Silicon на базі Apple.

Apple вже заявила, що цього року має намір представити перший Mac, який працює на чіпі “Apple Silicon” замість процесора Intel. Одна річ, яку вона не розкрила, – це дата її оголошення. За даними джерела Проссера, ця дата – 17 листопада . 

“Ви повинні побачити це підтвердженням анонсом у вівторок, 10 листопада”, – додав Проссер у наступному твіті .

Який Mac отримає новий процесор від Apple??

На даний момент невідомо, яка модель Mac матиме перші власні процесори Mac на базі Arm. Марк Гурман із Bloomberg заявив, що це буде ноутбук. Чутки суперечать, чи буде це новий 13-дюймовий MacBook Pro , новий MacBook Air або відроджений 12-дюймовий MacBook.

Аналітик Apple Мін-Чі Куо вважає, що 13-дюймові “MacBook Pro” і “MacBook Air” будуть оновлені чіпами “Apple Silicon” до кінця 2020 року. В той же час, китайськомовна газета The China Times заявила, що перший “Apple Silicon” Mac буде новим варіантом 12 -дюймовий Retina MacBook. Він буде важити менше одного кілограма і отримає від 15 до 20 годин автономної роботи.

Які б моделі не надійшли першими, чутки припускають, що чіп A14X буде в першому Mac OS Apple Silicon. Як повідомляє Bloomberg , перші процесори Apple Mac мають 12 ядер, у тому числі вісім високопродуктивних ядер та принаймні чотири енергоефективних ядра . Кажуть, що Apple буде досліджувати процесори Mac з більш ніж 12 ядрами для подальшого розвитку, і компанія вже розробляє друге покоління процесорів Mac на базі мікросхеми A15.

Нарешті, варто пам’ятати, що це не офіційна інформація і Проссер може помилитися, або ж його джерела інформації видадуть неправдиву інформацію.  Однак Bloomberg раніше повідомляв, що Apple планує представити “Apple Silicon” Macs у листопаді, тому існує ймовірність, що цей витік інформації є правдивим.

Джерело

Не забудьте підписатися на нашого Головного Редактора в Instagram, або ж на нашу офіційну сторінку в Facebook, канал в Telegram та в Twitter. Також стежте за нами в Google News.

NO COMMENTS

Exit mobile version